Ne demek?

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en tatminkâr paha politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı Montajı Elbette Kuruluşlır? Her binanın malik olduğu saha ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında özen edilmesi gereken unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işlemlevinin yitirilmemesi kucakin hem de merdivenin sadece amacı muhtevain kullanılabilmesi dâhilin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

şu demek oluyor ki, omurga ayırt şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını mâni olmak dâhilin tasarlanmışken, acil çıkış bapsı sadece hızlı ve emin tahliye kucakin kullanılan bir kapıdır.

Camlı yangın bapları yahut ürkü barlı yangın kapıları özge yangın kapısı türleri arasındadır.

, yangın sırasında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olan özel bir kapıdır. Bu baplar, yangın anında yanan gazların ve yamanın yayılmasını engelleyen yangına dayanıklı malzemelerden örgülmaktadır.

Antrparantez, yangın bapları yangın kapısı normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve Yangın Kapısı kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin havadana düşmesidir.

Yangın en korkulu risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, beşer tahliye dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların Yangın Çıkış Kapısı yoklama altında tutulması dirimsel örutubet taşımaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yönı silsile opsiyonel olarak hileınan hidrolik posta ile elan kesif tasarruf sağlamlanabilir.

Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması ıztırari olarak akseptans edilmektedir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page