2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Yararlanma düzlükı rahatlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz özge bir kompartmanda korumayı fakatçlar.

midein yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çallıkışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma geçirmek ve rastgele bir arızada giderilmesini sahip olmak önemlidir.

Dolgu kullanılarak kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme alınan bu makalemızda;

İşyeri ve özel talih dairelerinde, meslek ve kamu yapılarında acil hâl ve zıtlaşılmasını istemediğimiz durumlarda can kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın yönetmeliğine muvafık bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın yönlü standartlara ve yönetmeliklere onat olup olmadığını sınırlamak ciğerin kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Kapının estetik kuruluşsı ve istek edilen aksesuarların tasarrufı yükselmekı doğruca olarak etkilemektedir.

Bu Yangın Merdiveni Kapısı sayede insanların emin bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çalışmasına imkân esenlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve ürkü pası gibi ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

 Bir yapıda yahut katlarında mevcut her kullanıcı için, özge kullanıcıların kullanmaında olan odalardan veya mekânlardan oturmak zorunda sözınmaksızın, Yangın Kapısı Fiyatları bir çışitaa veya çışitalara vasıtasız muvasala esenlanması gerekir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden şu denli insanoğlu yaşıyor ise yangın kapısı gidiş yönüne esaslı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Birlik çıkışların ve muvasala yollarının Yangın Çıkış Kapısı zirda belirtilen şartlara müsait olması gerekir:

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Bir yangın hâlinde veya herhangi bir evgin durumda, kullanıcıların sakimlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan nüfuz etmek zorunda kalmaksızın bir çışitaa veya çışitalara elden erişmeleri ciğerin mukteza tedbirler cebinır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page